Ego 45

Ego45 är en revolution i konceptet lyx: en unik version av den Italienska Elektriska Superbiken som firar 45-årsdagen av sin tillverkare, CRP Group

Den numrerade upplagan av den elektriska superbiken har kolfiberkåpor och en speciell form, med delar gjorda med 3D-printteknik i Windform®-material, speciellt täckt med keramik av det engelska företaget Zircotec.

Lyx och högteknologi sammanföres i Ego 45: den numrerade serien, top of the line komponenter, unik prestanda i sitt slag, bearbetning och designelement som lånas från rymdindustrin eller stor internationell motorsport, som Formel 1.

Elektriska motorcyklar E-MC Sweden Ego

Ego45 – okonventionell lyx: det superbike mästerverk du har väntat på.

Den exklusiva Ego45 kommer att finnas tillgänglig som en numrerad upplaga till specialbeställning (högst 45 kommer att byggas).

Fabriksupphämtning

Du kan begära leverans på Energica och CRP-fabriken och även njuta av en guidad tur för att utforska den tekniska kompetens som ligger bakom Ego45.

E-MC Sweden elektriska motorcyklar

Du får bara gå in i CRP-fabriken efter att ha undertecknat ett obligatoriskt icke-upplysningsavtal (NDA), på grund av den högsta sekretess som krävs på de marknader där huvudkontoret är verksamt.

Under den guidade rundturen kommer du att visas hur Ego 45 byggs steg för steg: från de delar som gjordes med 3D-utskrift till lyxiga ytor gjorda med högpresterande material och slutmontering. CRP Group har en lång tradition av Excellence Made In Italy tillämpad på rymdfarkoster, Formel 1 och motorsport. Våra experter hjälper dig genom specialavdelningarna för att upptäcka passionen för racing som var utgångspunkten för märket Energica.

Den guidade turen varar en timme och kan vara på engelska, vid förfrågan. Du måste kontrollera på förhand om platser på en tour fortfarande är tillgängliga. Energica förbehåller sig rätten att ändra, modifiera eller avbryta en tour utan föregående meddelande.

Efter att ha upptäckt hemligheterna i professionell 3D-utskrift och att du själv sett den exklusiva tekniken som används av Energica, kommer du att få nycklarna till din nya lyxiga elektriska superbike.

Din elektriska superbike Ego45 kommer numreras och levereras tillsammans med en exklusiv ”Olmo” klocka av Lowell, helt och hållet i trä och numrerad, precis som din miljövänliga superbike.

Allt du behöver göra är att hoppa på din drömcykel och uppleva en 200 Nm adrenalinrush i en unik och känslomässig körupplevelse.

Ego45, symbolen på okonventionell lyx.

Kontakta Energicas kundtjänst för information om Energica, Energica Ego, numrerade Ego 45-serien eller leveransvillkoren direkt från fabriken.

Om tillgängligt, kan du begära en fullständig uppdatering av Energics tekniska direktör; Du kan till och med begära en provkörning, med förbehåll för tillgänglighet, med den teknisk direktören på vägarna i Italiens Motor Valley runt Modena. Samma vägar där världens mest kända tillverkare som Ferrari, Pagani, Maserati och Ducati använder för sina egna vägprov.

anpassning

Det finns, efter förfrågan, ett exklusivt utbud av anpassningar för att göra din Energica Ego45 ännu mer exklusiv. Läs vidare om Special Customization. Energica Ego45, skräddarsydd för dig.